om get the GLOW


VELKOMMEN til get the GLOW!
Skønhedsshop og KLINIK med fokus på dig og din glød! 

Mærkerne, som jeg har håndplukket til min shop, er mærker jeg personligt kan stå inde for, og som er blevet afprøvet og testet på egen hud gennem årene.

Jeg har selv været faret vild i beautyjunglen med en hud, der langt fra havde det godt. En hud, der var brudt ud i halv voksenakne, og som medførte en masse grimme ar, ujævnheder og røde mærker i hele ansigtet – Mest på hagen og i panden. Jeg måtte dække mig til med et tykt lag make-up dagligt og troede aldrig, at jeg ville kunne gå rundt uden make-up igen. Min selvtillid var helt i bund på grund af min hud.

Nu kan jeg sagtens gå uden for en dør uden make-up, da min hud igen er blevet flot og jævn, takket være produkter, der har holdt, hvad de lovede, egen nysgerrighed og en masse test på egen hud.

På instagram og facebook kan du også finde get the GLOW, hvor du kan følge med i nyheder i shoppen, tilbud, lækre billeder og andet godt. Jeg vil blive super glad for at se billeder af din ordre fra get the GLOW, og du må gerne hashtagge med #gettheglowdk på instagram, hvis du har lyst.

Derudover, er du også velkommen til at følge @make_everything_up på instagram eller facebook, hvor jeg anmelder og tester hudpleje, kropspleje, make-up og hårpleje. Jeg er altid ærlig i min udmeldelse omkring produkter og deres effekt på min hud. 
På min blog www.makeeverythingup.dk, vil du også kunne læse flere hundrede test og anmeldelser, som jeg har skrevet gennem årene. 

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at sende en mail til: gettheglowdk@gmail.com
Jeg vil være behjælpelig med at guide dig igennem junglen af produkter :-)

God fornøjelse!

GLOW fra Mette Milan

___________________________________________________________________

NYHED NYHED NYHED

get the GLOW har fået en "lillesøster", nemlig : get the GLOW clinic. Jeg er uddannet kosmetisk akupunktør, og kan derfor lave skønne, luksuriøse ansigtsbehandlinger, og give akupunktur i ansigtet.

Hvad er kosmetisk akupunktur?

Med kosmetisk akupunktur, er det muligt, at behandle skønhed både indefra og udefra, og helt uden brug af kemikalier eller kirurgi. Kosmetisk akupunktur er et fantastisk alternativ til botox, restylane og kosmetiske operationer, da nålene, man får i huden i ansigtet, blandt andet stimulerer collagenniveauet, elasticiteten, og fylder ud.

Rynker og spændinger i ansigtet virker som blokeringer af kredsløbet og cellefornyelsen i et bestemt område, men ved hjælp af tynde sterileakupunkturnåle øges kredsløbet og celleaktiviteten i disse områder. Kosmetisk akupunktur er fantastisk til at øge blodcirkulationen, og resultatet ses tydeligt efter ofte kun én til få behandlinger. Kosmetisk akupunktur skaber balance i huden!

Dette kan opleves ved kosmetisk akupunktur:

 • Blodkredsløbet i ansigtet, kan med kosmetisk akupunktur, forøges med op til 400% (!!!)
 • Porerne i huden kan trække sig sammen.
 • Afspænding af øjenmuskulatur resulterer ofte i, at huden omkring øjnene virker mere ungdommelig og øjnene vil fremstå mere klare.
 • Hævelser i ansigtet kan reduceres.
 • Kosmetisk akupunktur forsinker ældningsprocessen.
 • Linjer og rynker mindskes tydeligt.
 • Huden i ansigtet opleves mere elastisk, sundere og levende
 • Ansigtsmuskulaturen afslappes, og en “botox-effekt” ses straks.
 • Behandlingen er udrensende og bekæmper derved urenheder.
 • Oplevelse af maksimal afspænding og heraf reduktion af stress.
 • Påvirker ofte humøret positivt.
 • Produktion af kollagen i huden øges.
 • Bindevævet i ansigtet forstærkes m.m.
 • God effekt på hormonel ubalance i huden, som ofte ses på hagen.

Metoden er forholdsvis ny i Danmark, men i Amerika er metoden kendt og elsket blandt stjerner, som Kim Kardashian, Julia Roberts og Meryl Streep.

Man skal informere mig om, hvis man er gravid, har sukkersyge eller tager blodfortyndende medicin. Jeg anbefaler ikke akupunktur til gravide, og foretager ikke akupunktur på gravide, men jeg laver gerne ansigtsbehandlinger. Har du nåleskræk, er det også meget vigtigt at fortælle mig det, så vi kan starte stille og roligt ud.

Kosmetisk akupunktur virker forskelligt på alle - Nogle ser resultater efter én gang - Andre efter 3-4 gange, alt afhængig af hudens tilstand. Man vil, i sjældne tilfælde, kunne opleve et lille blåt mærke i huden efter akupunkturen. Dette er ganske ufarligt, og forsvinder, som regel, efter 3-4 dage.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler jeg et forløb, hvor man kommer én gang i ugen, tre-fire uger i streg. Derefter kan man "nøjes" med en gang eller to i måneden, og til sidst hver tredje måned. 

Jeg anvender nåle af høj kvalitet, CE certificerede og godkendte med silikonebelægning for det mest smertefrie sterile resultat.

Du kan booke din tid her: https://gettheglow.onlinebooq.dk - Spørgsmål må du gerne sende til : gettheglowdk@gmail.com.