om get the GLOW

VELKOMMEN til get the GLOW!
Skønhedsshop med fokus på dig og din glød! 

Mærkerne, som jeg har håndplukket til min shop, er mærker jeg personligt kan stå inde for, og som er blevet afprøvet og testet på egen hud gennem årene.

Jeg har selv været faret vild i beautyjunglen med en hud, der langt fra havde det godt. En hud, der var brudt ud i halvt voksenakne, og som medførte en masse grimme ar, ujævnheder og røde mærker i hele ansigtet – Mest på hagen og i panden, da hormonerne spillede rigtig meget ind også. Jeg måtte dække mig til med et tykt lag make-up dagligt og troede aldrig, at jeg ville kunne gå rundt uden make-up igen. Min selvtillid var helt i bund på grund af min hud.

Nu kan jeg sagtens gå uden for en dør uden make-up, da min hud igen er blevet flot og jævn, takket være produkter, der har holdt, hvad de lovede, egen nysgerrighed og en masse test på egen hud.

På instagram og facebook kan du også finde get the GLOW, hvor du kan følge med i nyheder i shoppen, tilbud, lækre billeder og andet godt. Jeg vil blive super glad for at se billeder af din ordre fra get the GLOW, og du må gerne hashtagge med #gettheglowdk på instagram, hvis du har lyst.

Derudover, er du også velkommen til at følge @mette_milan på instagram eller facebook, hvor jeg anmelder og tester hudpleje, kropspleje, make-up og hårpleje. Jeg er altid ærlig i min udmeldelse omkring produkter og deres effekt på min hud. 
På min blog www.makeeverythingup.dk, vil du også kunne læse flere hundrede test og anmeldelser, som jeg har skrevet gennem årene. 

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at sende en mail til: gettheglowdk@gmail.com
Jeg vil være behjælpelig med at guide dig igennem junglen af produkter :-)

God fornøjelse!

GLOW fra Mette Milan

________________________________________________________________